Skriv til os

Forside

Reparation af mobiltelefon – Hurtig skærmskift & hjælp med elektronik

Lad os hjælpe dig med din reparation af din mobiltelefon. Vi tilbyder skærmskift, reparation af Apple, Huawei, Macbook og PC’er i hjertet af Nykøbing Mors

Vi har beliggenhed i Nykøbing Mors og laver reparation af mobiltelefoner, Huawei, Macbook, computer og skærmskift. Du er velkommen til at komme ned i vores butik, så hjælper vi dig!

Reservedele i bedste kvalitet. 24 måneders garanti. Alle vores batterier har original IC, så du stadig kan aflæse kapaciteten, samt undgå andre problemer.

Vi har altid gode kvalitetsskærme på lager, hvis uheldet har været ude og du har brug for et skærmskift, og kan til langt de fleste Iphones også tilbyde skærme med original LCD.

Kontakt os for et tilbud på reparation af mobiltelefon og skærmskift

Vi har beliggenhed i Nykøbing Mors. Lad os klare opgaven for dig. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Har du spørgsmål til skærmskift eller noget andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til (+45) 42 17 43 20 eller sende en mail til Mobilhytten@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Reparation af mobiltelefon: Vi reparerer alle typer mobiler

Vi har eget værksted, egne folk og 2 års reklamation på udførte reparationer

Lad os stå for din reparation af din mobiltelefon – Vi arbejder med smartphones og tablets

Apple reparation

Andre mærker: